Anne Tromp
Duurzaam resultaat is mijn missie

Anne is een bevlogen ademtherapeut en personal trainer. Haar interesse in het behandelen van stress gerelateerde klachten ontstond 4 jaar geleden toen zij merkte dat veel van haar cliënten last hadden van stress, overspanning of burn-outklachten. Overmatige stress heeft een negatieve invloed op alle aspecten van het leven en belemmert mensen in het behalen van gestelde doelen. De basisaanpak ligt voor haar dus altijd bij een goede rustademhaling en stressmanagement.

Anne heeft een verleden in de danswereld waar zij zowel als docent als danseres werkzaam is geweest. Door haar passie voor doceren en beweging is zij in de fitnesswereld terecht gekomen. Na deze switch heeft Anne zich doorontwikkeld als (revalidatie)personal trainer, vitaliteitscoach én ademtherapeut.

‘Een goede rustademhaling heb je niet direct onder de knie. Ook overmatige stress leer je niet in 1 dag naar een acceptabel niveau te brengen. Dat vereist oefening en tijd.’

elleselles

ELLES SCHOEMAKER

Elles is een Personal Trainer met een enorme passie voor haar werk. Rust creëert ze door duidelijk en doelgericht te werk te gaan. Elles heeft diverse sporten op hoog niveau beoefend waaronder turnen en zwemmen. Door haar passie voor sport en coaching heeft zij zich ontwikkeld tot een zeer goede Personal Trainer die al meer dan 10 jaar succesvol haar cliënten begeleid.

Rust ervaart Elles door de methode van Reset Clinic op zichzelf toe te passen. Dé manier om haar drukke leven vol te kunnen houden en de reden dat haar astma met bijbehorende medicatie tot de verleden tijd behoren. ‘Ik geloof zeer in rust, regelmaat en beweging. Zo nu en dan even op het rempedaal trappen en leren omgaan met onze dagelijkse verplichtingen, stresssituaties en uitdagingen. 

esmee-1400-pxesmee-1400-px

ESMEE DE LOO

Esmee heeft een absolute passie voor sport en bewegen. Zo heeft ze onder andere een opleiding tot fitnesstrainer en voedingscoach afgerond. Tijdens haar opleiding tot Vitaliteitscoach vielen alle puzzelstukjes op zijn plek.  

Ze wil anderen ondersteunen in wat hen drijft te investeren in hun lijf en leven, voor nu maar ook voor later. Het ontwikkelen van je eigen skillset voor het leven van je leven is niet iets wat je op school leert of altijd van huis uit meekrijgt. Daarom helpt ze anderen graag om zich te ontplooien en te groeien in alle situaties. 

johanjohan

Mijn naam is Johan Luijt een daadkrachtige, realistische en energieke vitaliteitscoach. Naast mijn werk als vitaliteitscoach ben ik werkzaam bij Health Club Jordaan in de Sales en ben ik onderdeel van het Management team. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in 5 sterren hotels, waar ik verschillende commerciële management functies heb gehad. De combinatie van gastvrijheid, management, commercie en training zijn elementen die als een rode draad door mijn carrière lopen. Dit komt ook mede door mijn studie International Hospitality Management aan de Stenden University.

Een terugkerend en steeds groter wordend vraagstuk is de juiste verhouding tussen werk en privé. Waarin we continu verschillende sociale en zakelijke gerelateerde prikkels ontvangen. Men doet steeds meer moeite om zich in te spannen om te kunnen ontspannen. Waardoor sociale verplichtingen, werk en plezier wordt vervangen door het moeten.

Naar mijn mening kan dat anders, waarbij ik samen met jou op een realistische, duurzame en daadkrachtige manier verschillende doelstellingen graag behaal. Met als grote doel, dat jij in je kracht komt te staan.

martijn-hondema-met-tekstmartijn-hondema-met-tekst

MARTIJN HONDEMA

Sinds het afstuderen als psycholoog van Arbeid & Gezondheid in 1990 werk ik op de arbeidsmarkt als specialist in re-integratie en verzuimbegeleiding. Mijn (mensen-)kennis en ervaring zet ik dagelijks in voor iedereen die ergens om wat voor reden dan ook is vastgelopen. Vaak gaat het om mensen die voor hun inkomen afhankelijk zijn geraakt van een uitkering of een verzekering. Maar ook ondersteun ik managers die met hun medewerkers in problemen zijn geraakt

Waar het ook om gaat, altijd probeer ik in de eerste plaats rust en stabiliteit te bieden als mensen hun situatie niet meer kunnen overzien. En ik help met het (her-)ontdekken en benutten van talenten door de toekomst de focus te laten zijn, los van ballast uit het verleden.

Kortom, het bouwen aan zelfvertrouwen, eigenwaarde en bieden van perspectieven voor mijn cliënten is mijn dagelijkse werk. En aan de heel praktische kant loods ik iedereen door het woud van regels en bureaucratie. Gelukkig heb ik dit altijd kunnen doen met een team van fijne en zeer adequate professionals om mij heen.