methode
Reset Clinic helpt overmatige stress te lijf te gaan via een intensief programma

Ervaar jij te veel stress? Of ben je herstellende van een burn-out? Reset Cinic helpt je op weg met een programma waarin je iedere week een afspraak hebt met je persoonlijke coach. Onze methode is gestoeld op drie pijlers: 

1. Life coaching 

2. Ademtherapie

3. Sport

Pijler 1: Coaching 
Bij coaching gaan we aan de slag met de onderliggende oorzaken van stress, maar vooral met het gewenste resultaat voor de toekomst. Motiverende, oplossingsgerichte gesprekstechnieken en diverse tools voor duurzame gedragsverandering.

reset clinic methode 1reset clinic methode 1

Pijler 2: Ademtherapie
Bij stress en burn-out klachten staat het lichaam voortdurend in een overactieve stand. Rust en herstel worden daardoor nagenoeg onmogelijk met alle bekende stressklachten tot gevolg. Kortom, je moet je bewust en uiteindelijk onbewust beter leren ontspannen. Hoe doe je dat? Door de rustademhaling vaak en op de juiste manier te trainen herstelt de balans in het lichaam. Het is net als leren lopen, door iets veel te doen maakt het lichaam zich deze nieuwe vaardigheid vanzelf eigen.

Dit meten wij door je aan te sluiten op speciaal ontwikkelde software die o.a. je ademhalingsfrequentie meet. Dit bepaalt samen met je hartslagfrequentie je hartcoherentie. Een belangrijke pijler voor de mate van stress die je ervaart. Je oefent niet alleen tijdens de sessies bij Reset Clinic maar gaat ook thuis intensief aan de slag m.b.v. een app en hartslagmeter.

reset-methode-2reset-methode-2

Pijler 3: Sport
Ons coaching programma wordt op 2 manieren aangeboden. Er bestaat een optie met alleen ademtherapie, coaching en personal training , maar voor het beste resultaat ga je daarnaast ook zelfstandig trainen.  Een goede fysieke conditie draagt bij aan jouw veerkracht en herstelvermogen. Sport is daarom een belangrijke pijler van Reset Clinic. 

Met behulp van jouw coach doe je eerst een uitgebreide inspanningstest om je belastbaarheid en conditie te bepalen. Daarna krijg je een persoonlijk trainingsschema dat je tenminste 1 keer per week en o.b.v. een personal trainer gaat uitvoeren.

Ben je tevreden met je huidige sportschool of train je lekker buiten? Dan is Reset Clinic coaching de beste match voor jou. 

Liever alles onder 1 dak? Dan is Reset Clinic compleet een goede keuze. Door onze samenwerking met Health Club Jordaan bieden we jou deze all-in oplossing. Je kunt binnen dit pakket onbeperkt gebruik maken van de fitness, meer dan 25 yogalessen per week, diverse groepslessen, het eGym trainingscircuit en de wellness ruimte. 

Wanneer begin jij? Meld je hier aan voor een gratis intake gesprek.